gWoon Verkoopmakelaars

Persoonlijke aandacht bij de verkoop van uw woning
Afspraken ook in het weekend en in de avond
Heldere communicatie, 7 dagen per week bereikbaar
Professioneel en deskundig advies
Lokale bekendheid in Haarlemmermeer, Hoofddorp, Haarlem en Amsterdam

Full service makelaar

gWoon Makelaars is een full service makelaarskantoor. Bij de verkoop van een huis of appartement wordt u van a tot z begeleid.
We komen vrijblijvend bij u langs om kennis te maken. Tijdens dit eerste gesprek inventariseert gWoon Makelaars de woning, kunt u uw wensen kenbaar maken, geven wij een advies over de verkoopprijs en leggen wij uit hoe het verkooptraject eruit zal komen te zien. Na dit gesprek krijgt u van ons een offerte zodat duidelijk is welke kosten u kunt verwachten voor de verkoop van uw woning.

Promotiemiddelen

Zodra u de offerte heeft geaccepteerd, maakt gWoon Makelaars een afspraak om de voorbereidende acties te ondernemen: er worden foto’s en video’s van de woning gemaakt, er wordt een pakkende online presentatie uitgewerkt en er wordt een goed marketingplan gemaakt om het huis te promoten. Uw huis komt uiteraard niet alleen op Funda te staan, maar ook op onze website en social kanalen.

Nazorg

Full service betekent bij gWoon Makelaars ook echt full service. Daarom houdt ons contact niet op zodra de koopakte is gepasseerd en de sleuteloverdracht heeft plaatsgevonden. Ook na de overdracht zijn wij bereikbaar voor vragen.

Woonspecialisten

We kijken graag verder dan de voordeur. Staat er na de aankoop van het huis of het appartement een verbouwing op de planning? Kunt u wat tips gebruiken bij het inrichten van uw woning? Heeft de tuin de handen van een vakman nodig? Of kan de woning een goede opfrisser gebruiken voordat hij de verkoop in gaat? Gwoon Makelaars beschikt over een uitgebreid netwerk van woonspecialisten dat u kunt inzetten. Vakkundig, betrouwbaar en allemaal lokale ondernemers. Dat geeft een fijn gevoel. Vraag ons er gerust naar.

7 dagen per week bereikbaar

Staat de woning eenmaal in de verkoop, dan verzorgt gWoon de bezichtigingen. Door onze zeven-dagen-strategie zijn die altijd eenvoudig in te plannen. Zodra er een bod wordt uitgebracht, brengen wij u op de hoogte en zullen wij u adviseren over de te nemen stappen. Uiteraard doet gWoon Makelaars ook de onderhandelingen voor u.

Service tot en met de sleuteloverdracht

Als de verkoop is gesloten, regelt gWoon Makelaars de juiste contracten en bewaken wij de betalingstermijnen. Vlak voordat wij naar de notaris gaan, verzorgt gWoon samen met u de eindinspectie.

Scherp geprijsd

gWoon Makelaars hanteert een scherpe courtage voor onze verkoopservice voor uw huis of appartement. Daar vertellen wij u graag meer over in een persoonlijk gesprek. Daarnaast is onze verkoopservice altijd op basis van no cure no pay. Verkoopt gWoon het huis niet, dan ontvangt u ook geen rekening.

Direct in contact komen? Dit kan 7 dagen per week via onderstaande mogelijkheden: