Verkopen via gWoon Makelaars

Gemotiveerde, enthousiaste en toegankelijke makelaars
Lokaal goed bekend
Liever een vraag teveel dan een vraag te weinig
Wij vinden goede service erg belangrijk en streven dan ook naar een optimaal resultaat
Lokale bekendheid in Haarlemmermeer, Hoofddorp, Haarlem en Amsterdam

Full service makelaar

Bij de verkoop van een (t)huis komt een hoop kijken. Wat de reden ook is, het blijft spannend. Bij gWoon Makelaars begrijpen we dat als geen ander. We pakken elke verkoop even enthousiast en gemotiveerd aan.

We zijn een jong kantoor met veel (lokale) kennis. Samen hebben we meer dan 20 jaar ervaring in de makelaardij en werken al flink wat jaren in de Haarlemmermeer, Haarlem en omstreken. Sterker nog; we zijn er zelf woonachtig!

Mocht je willen gaan verkopen dan we beginnen met een vrijblijvend gesprek bij de te verkopen woning om kennis te maken. Dit kost niets, slechts een beetje tijd.

In dit gesprek hebben we het onder andere over wanneer je wilt verkopen en/of waarom en wat je belangrijk vindt. We vertellen je wie wij zijn en wat wij voor je kunnen betekenen en we lopen de woning door om zo een goed beeld te krijgen.

We zullen je direct na afloop, of vlak na het gesprek, een advies geven over de vraagprijs en wat wij denken dat de woning opbrengt in de huidige woningmarkt. Ook bepalen we samen wat het juiste moment is om te starten met de verkoop en bespreken we een verkoopstrategie.

Omdat wij altijd voor het beste resultaat voor onze opdrachtgevers gaan, werken wij altijd op basis van “no cure, no pay”.

Van Start!

Een woning op Funda plaatsen, dat is iets wat iedereen kan. Maar het echte harde werken komt daarna. Wij plannen altijd 1 op 1 bezichtigingen in zodat we iedere kijker zelf te spreken krijgen en uiteindelijk een goed advies kunnen geven over een potentiële koper. We staan er niet per se om de hoogste bieder te vinden, maar wel de beste koper (bijvoorbeeld prijs i.c.m. voorwaarden, financiële zekerheid, opleverdatum, etc).

Uiteraard zorgen we voor een veilig koopcontract voor jou als verkoper om te tekenen en zullen we aanwezig zijn bij een mogelijke bouwkundige keuring, eind inspectie en eventuele andere afspraken.

Promotiemiddelen

Funda en social media zijn hét visitekaartje. We vinden het dan ook belangrijk om ook hier goed voor de dag te komen. We laten een complete fotorapportage, inclusief 360 graden foto’s, een video, plattegronden en een NEN2580 meetrapport maken. Door deze complete presentatie heb je altijd een toppositie op Funda en andere websites. Social media (Facebook, Instagram, Linkedin) zijn vandaag heel belangrijk en worden steeds belangrijker. We zijn hier dan ook heel actief op en krijgen vaak leuke reacties en enthousiaste mogelijke kopers melden zich hier vaak.

Nazorg

Goede service bieden is belangrijk voor ons. Mocht je ons nodig hebben na de overdracht bij de notaris, kun je ons altijd bereiken.

Woonspecialisten

Wij werken samen met verschillende (lokale) ondernemers. Is de woning nog niet verkoop klaar, zijn we het er samen over eens dan een styliste een toevoeging is of wil je vooraf het e.e.a. geregeld hebben bij de notaris? Welke reden dan ook, wij hebben de contacten in “huis” of begeleiden je hierin!

Persoonlijk & toegankelijk

Liever 100 vragen teveel dan 1 te weinig. Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen, opmerkingen en opbouwende kritiek (we blijven tenslotte ook maar mensen). Contact met ons is laagdrempelig en hoe jij het prettig vindt; dit kan via de telefoon, e-mail en/of WhatsApp. Het enige dat we niet hebben is een fax 😉

Direct in contact komen? Dit kan 7 dagen per week via onderstaande mogelijkheden: