Pers

Ondernemers en makelaars Samantha Kras-Tankink en Joost Beekman noemen zich gWoon Makelaars. Samantha Kras-Tankink is de jongste NVM-onderneemster van de regio en zij kiest voor de Haarlemmermeer. “Ik woon mijn hele leven hier, mijn man is zelfs hierheen verhuisd vanwege mijn liefde voor de Haarlemmermeer. Ik vind het fantastisch om samen met mijn collega Joost lokaal mensen te helpen met het zoeken én vinden van hun nieuwe woning.”

Onderneemster Samantha Kras-Tankink en Joost Beekman zitten al jaren in het makelaarsvak. Joost Beekman werkte bijna 20 jaar voor diverse makelaars in de Haarlemmermeer als makelaar-taxateur. Samantha Kras-Tankink werkte eerst in de binnendienst bij diverse makelaars en ontwikkelende zich in korte tijd tot assistent- en kandidaat-makelaar. In 2017 behaalde zij haar papieren voor registermakelaar-taxateur en werd zij officieel door de NVM beëdigd. Zij is hiermee de jongste NVM-onderneemster van de regio. Haar collega Joost Beekman vertelt hierover: “Ik ben trots om haar in zo’n korte tijd te zien groeien van een medewerkster in de binnendienst naar een zelfstandig opererende makelaar. De combinatie van haar ambitie en haar kennis van de Haarlemmermeer maakt haar tot een fantastische samenwerkingspartner.”

Het makelaarskantoor gWoon Makelaars wil zich onderscheiden door zijn service. Door hun haal-en-brengservice vanaf het station van Haarlemmermeer kunnen zij inwoners van andere gemeenten een tour geven langs passende buurten en woningen in Haarlemmermeer. Dit kan tijdens werktijden, maar ook ‘s avonds of in het weekend. Naast het verkopen van woningen, helpen zij graag mensen met het aankopen van woningen of met diensten als het taxeren van panden.

Ter ondersteuning van publicaties stellen wij rechtenvrije foto’s beschikbaar aan pers en media. Ontdek hier de persfoto’s

Hieronder zijn de laatste persberichten van gWoon Makelaars en contactgegevens te vinden:

Neem voor meer informatie, foto’s of een inhoudelijke reactie contact op via:

Adres: Markenburg 139

2135 DX Hoofddorp

E-mail: info@gWoonMakelaars.nl 

(*) Alleen voor dringende persvragen (buiten kantooruren) is een contactpersoon bereikbaar via 06 – 42841216.
(**) Voor overige vragen verwijzen wij naar onze socialmediakanalen:

Direct in contact komen? Dit kan 7 dagen per week via onderstaande mogelijkheden: