Over ons

mg_8267-gwoon-makelaarshr

Samantha Kras-Tankink

Beëdigd makelaar en taxateur

Voor mij is dit het mooiste vak dat er is. Ik mag onderdeel zijn van een heel belangrijke gebeurtenis in iemands leven. Dat ik het vertrouwen krijg en mensen daarbij mag helpen is een groot compliment. Maar ook het bezichtigen van een mogelijke woning is een feest. Ik geniet als ik mensen hun droomwoning kan laten zien en hen kan adviseren over de te nemen stappen.

Ikzelf ben een echte Hoofddorpse. Ik heb hier altijd gewoond en wil hier nooit meer weg. Zelfs mijn Volendamse man is hier naartoe verhuisd! Ik ken elke straat in Hoofddorp en kan u precies vertellen welke kenmerken elke wijk heeft. Maar uiteraard voel ik me ook als een vis in het water in de omliggende dorpen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Laten we een afspraak maken!

mg_8281-gwoon-makelaarshr

Joost Beekman

Beëdigd makelaar en taxateur

Ik heb inmiddels 20 jaar ervaring in de makelaardij. In de afgelopen jaren heb ik goede en minder goede tijden meegemaakt in de woningmarkt. Al deze ervaring, mijn grote netwerk en de vakkennis die ik heb, neem ik mee in mijn werk. Ik deel dit graag met u.

Betrouwbaarheid en integriteit staan hoog in het vaandel. Wat is er fijner dan aan tafel te zitten met een no-nonsense makelaar die open en eerlijk vertelt waar de kansen liggen en wat de valkuilen kunnen zijn?

In 2019 is het tijd voor nieuwe stap in mijn carrière: het eigen ondernemerschap. Samen met Samantha, met wie ik al jaren samenwerk, wil ik het makelaarsvak anders gaan uitoefenen. Voor ons betekent dat persoonlijker, doen wat je belooft en gewoon meer service bieden.

Heeft u interesse om nader kennis te maken? Ik kom graag bij u langs!

Hartelijke groet,

Samantha Tankink

Hartelijke groet,

Joost Beekman