gWoon Makelaars Woning Taxatie

48 uur service
Gevalideerde rapporten (NWWI)
Taxatiespecialist in Haarlemmermeer en Haarlem
Ingeschreven bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs)

48-uurs service

Heeft u een taxatierapport nodig? Dan wilt u daar waarschijnlijk niet al te lang op moeten wachten. Gwoon Makelaars biedt u de 48-uurs service aan. Dat betekent letterlijk dat u twee dagen na de afspraak een gevalideerd, goed onderbouwd taxatierapport in handen hebt.

Taxatierapport

Een taxatierapport kunt u om verschillende redenen nodig hebben. Bij de aankoop van een woning, voor het oversluiten van een hypotheek, bij het financieren van een verbouwing… gWoon Makelaars levert NWWI gevalideerde, goed onderbouwde taxatierapporten die door alle banken worden geaccepteerd.

Woonspecialisten

We kijken graag verder dan de voordeur. Staat er na de aankoop van het huis of het appartement een verbouwing op de planning? Kunt u wat tips gebruiken bij het inrichten van uw woning? Heeft de tuin de handen van een vakman nodig? Of kan de woning een goede opfrisser gebruiken voordat hij de verkoop in gaat? Gwoon Makelaars beschikt over een uitgebreid netwerk van woonspecialisten dat u kunt inzetten. Vakkundig, betrouwbaar en allemaal lokale ondernemers. Dat geeft een fijn gevoel. Vraag ons er gerust naar.

Welkom in de wijk

Bent u op zoek naar een woning, maar bent u onbekend in de wijk, het dorp of de stad waarin een mogelijke woning staat? We leiden u graag rond. Joost en Samantha kennen de Haarlemmermeer en Haarlem door en door en kunnen u precies vertellen wat de specifieke kenmerken van de wijk en de stad of het dorp zijn. Zo krijgt u een goed beeld van de omgeving en kunt u beter beslissen of dit de plek is waar u wilt gaan wonen.

Vraag direct een gevalideerd rapport aan:

gWoon Haarlem Haarlemmermeer Amsterdam Hoofddorp woning taxatie nwwi logo

Direct in contact komen? Dit kan 7 dagen per week via onderstaande mogelijkheden: