Meer Service

Nazorg
Haal & Breng service
Rondleiding door de wijk
Netwerk van woonspecialisten

Nazorg

Full service betekent bij gWoon Makelaars ook echt full service. Daarom houdt ons contact niet op zodra de koopakte is gepasseerd en de sleuteloverdracht heeft plaatsgevonden. Ook na de overdracht zijn wij bereikbaar voor vragen.

Woonspecialisten

We kijken graag verder dan de voordeur. Staat er na de aankoop van het huis of het appartement een verbouwing op de planning? Kunt u wat tips gebruiken bij het inrichten van uw woning? Heeft de tuin de handen van een vakman nodig? Of kan de woning een goede opfrisser gebruiken voordat hij de verkoop in gaat? Gwoon Makelaars beschikt over een uitgebreid netwerk van woonspecialisten dat u kunt inzetten. Vakkundig, betrouwbaar en allemaal lokale ondernemers. Dat geeft een fijn gevoel. Vraag ons er gerust naar.

Haal & brengservice

Bent u afhankelijk van het openbaar vervoer en komt u een woning in de Haarlemmermeer of in Haarlem bezichtigen? Laat het ons weten. We halen u graag op van het station en zetten u er na afloop van de bezichtiging weer af. Wilt u hiervan gebruik maken, neem dan contact met ons op.

Welkom in de wijk

Bent u op zoek naar een woning, maar bent u onbekend in de wijk, het dorp of de stad waarin een mogelijke woning staat? We leiden u graag rond. Joost en Samantha kennen de Haarlemmermeer en Haarlem door en door en kunnen u precies vertellen wat de specifieke kenmerken van de wijk en de stad of het dorp zijn. Zo krijgt u een goed beeld van de omgeving en kunt u beter beslissen of dit de plek is waar u wilt gaan wonen.

Scherp geprijsd

We hanteren een scherpe courtage voor onze aankoopservice. Daar vertellen we u graag meer over in een persoonlijk gesprek. Daarnaast is onze service altijd op basis van no cure no pay. Vinden we gezamenlijk geen geschikte woning, dan krijgt u ook geen factuur van ons.

Direct in contact komen? Dit kan 7 dagen per week via onderstaande mogelijkheden: