Covid-19 Beleid

 In Nieuws

Covid-19 Beleid

Uiteraard hebben wij het nieuws over het COVID-19 virus op de voet gevolgd.

Naar aanleiding van de adviezen van de RIVM en de NVM informeren wij u graag over ons beleid:

 

Wat u van ons kunt verwachten:

Uiteraard zullen ook wij bij verkoudheid, of ziekteverschijnselen u niet in gevaar brengen. Ook kunt u ervan uitgaan dat wij goed op onze hygiëne letten en vaak onze handen wassen.

Wij blijven gemotiveerd en enthousiast en u kunt nog steeds onze hartelijkheid en hoog serviceniveau van verwachten. Verder werken wij vooral vanaf huis.

Als jonge ondernemers hopen wij op uw begrip.

 

Aankoopgesprekken zullen wij op afstand doen; telefonisch of met een kanaal voor videobellen

 

Waardebepalingen plannen wij in overleg in. Wel zullen wij u een aantal vragen stellen over uw gezondheid en waar u de afgelopen tijd bent geweest. Bent u nog oriënterend en zou u de waardebepaling ook op een later moment kunnen laten doen, dan heeft dat onze voorkeur.

 

Bezichtigingen: maximaal 2 personen (en eventueel een aankoopmakelaar). Wij verzoeken u om kinderen, vrienden en familieleden niet mee te nemen en eventueel in overleg te beeld bellen. We schudden geen handen, maar begroeten u even hartelijk als altijd. Ook zullen wij u bij het inplannen van een afspraak vragen of u niet in een risicogebied bent geweest en wij verzoeken u de afspraak af te zeggen als u verkouden bent of zich niet lekker voelt of u het niet helemaal vertrouwt. Dit voor uw en onze gezondheid. Als laatste vragen wij u na te denken of uw bezichtiging ter oriëntatie is of dat u een serieuze kandidaat bent.

 

Taxaties: bij een taxatie t.b.v. uw financiering zullen wij een afspraak maken met de verkopend makelaar of eigenaar. Wij verzoeken u om bij deze afspraak niet aanwezig te zijn. Voor taxaties t.b.v. een verbouwing, rentemiddeling, aanpassing hypotheek etc. verzoeken wij u om met maximaal 2 personen thuis te zijn en ons te informeren bij twijfel over uw gezondheid of als u in een risicogebied bent geweest.

 

De koopaktes zullen getekend worden via DocuSign of zullen op een andere manier op afstand worden getekend.


Overdrachten. Wij zijn blij dat deze leuke dag eindelijk is aangebroken. Uiteraard zullen we bij de inspectieronde aanwezig zijn. Mocht onze aanwezigheid bij de overdracht ook nodig zijn zullen wij hierbij zijn, anders niet.

Recent Posts
guts award Samantha Kras-Tankink gwoon verkoop aankoop makelaars samantha