gWoon Aankoopmakelaars

Rondleiding door de buurt
Haal en breng service
Heldere communicatie, 7 dagen per week bereikbaar
Professioneel en deskundig advies
Lokale bekendheid in Haarlemmermeer, Haarlem en Amsterdam

Zoekopdracht

Bent u op zoek naar een andere woning? Ook daarbij zal gWoon Makelaars u vakkundig helpen. In een vrijblijvend eerste gesprek horen wij graag wat uw wensen zijn. Geeft u ons de opdracht, dan maken wij een zoekprofiel voor u, zoekt gWoon actief mee naar een geschikt huis of appartement en begeleiden wij u tijdens de bezichtigingen.

Begeleiding bij de aankoop

Is de gedroomde woning eenmaal gevonden, dan adviseert gWoon Makelaars over het bod, leiden wij de onderhandelingen voor u en kijken wij de voorlopige koopakte nauwkeurig na en ondertekenen wij deze op een feestelijke manier. Daarna gaat gWoon mee naar de notaris voor het ondertekenen van de definitieve aktes en de sleuteloverdracht.

Nazorg

Full service betekent bij gWoon Makelaars ook echt full service. Daarom houdt ons contact niet op zodra de koopakte is gepasseerd en de sleuteloverdracht heeft plaatsgevonden. Ook na de overdracht zijn wij bereikbaar voor vragen.

Woonspecialisten

We kijken graag verder dan de voordeur. Staat er na de aankoop van het huis of het appartement een verbouwing op de planning? Kunt u wat tips gebruiken bij het inrichten van uw woning? Heeft de tuin de handen van een vakman nodig? Of kan de woning een goede opfrisser gebruiken voordat hij de verkoop in gaat? Gwoon Makelaars beschikt over een uitgebreid netwerk van woonspecialisten dat u kunt inzetten. Vakkundig, betrouwbaar en allemaal lokale ondernemers. Dat geeft een fijn gevoel. Vraag ons er gerust naar.

Haal & brengservice

Bent u afhankelijk van het openbaar vervoer en komt u een woning in de Haarlemmermeer of in Haarlem bezichtigen? Laat het ons weten. We halen u graag op van het station en zetten u er na afloop van de bezichtiging weer af. Wilt u hiervan gebruik maken, neem dan contact met ons op.

Welkom in de wijk

Bent u op zoek naar een woning, maar bent u onbekend in de wijk, het dorp of de stad waarin een mogelijke woning staat? We leiden u graag rond. Joost en Samantha kennen de Haarlemmermeer en Haarlem door en door en kunnen u precies vertellen wat de specifieke kenmerken van de wijk en de stad of het dorp zijn. Zo krijgt u een goed beeld van de omgeving en kunt u beter beslissen of dit de plek is waar u wilt gaan wonen.

Scherp geprijsd

gWoon Makelaars hanteert een scherpe courtage voor onze aankoopservice. Daar vertellen wij u graag meer over in een persoonlijk gesprek. Daarnaast is onze service altijd op basis van no cure no pay. Vinden wij gezamenlijk geen geschikte woning, dan krijgt u ook geen factuur van ons.

Direct in contact komen? Dit kan 7 dagen per week via onderstaande mogelijkheden: