Een woning kopen met gWoon Makelaars

Ontvang het nieuwste aanbod “realtime” via Copaan
Goede lokale kennis; wat staat in welke buurt en wat is de waarde?
Adequaat & deskundig
Op basis van “no cure, no pay”
Lokale bekendheid in Haarlemmermeer, Haarlem en Amsterdam

Zoekopdracht

Je staat op het punt om een grote beslissing te nemen; het kopen van een woning. Wij vinden het een eer om je te helpen bij – waarschijnlijk – de grootste koop van je leven en begrijpen hoe spannend dit is.

In een eerste kennismakingsgesprek horen wij graag je woon wensen, vertellen wij je meer over de huidige woningmarkt en ons fantastische zoeksysteem Copaan. Ben je nog niet bij een hypotheekadviseur geweest? Wij kunnen je een goede aanraden! We zijn open, eerlijk en realistisch. We kennen de markt hier op ons duimpje en kijken samen of jouw wensen ook haalbaar zijn.

Start de zoektocht!

Wij zijn er écht voor je. Naast dat wij alle afspraken voor je inplannen, zullen we er ook voor zorgen dat we met alle afspraken mee gaan. Want hoe fijn is het om een extra paar ogen te hebben tijdens een bezichtiging en iemand die wellicht net die vragen stelt die jij achteraf had wíllen stellen?

We geven je ter plekke, of vlak daarna, altijd een deskundig advies geven over onder andere de aandachtspunten in de woning, het gegeven biedsysteem en uiteraard de waarde van de woning.

We lezen alle (juridische) stukken door (denk bijvoorbeeld aan de VvE stukken bij een appartement), zullen je attenderen op eventuele risico’s, brengen een passend bod uit en mogen je daarna hopelijk blij maken met de aankoop!

Uiteraard zorgen we dat de koopovereenkomst veilig voor jou is om te tekenen en nemen we deze uitgebreid met je door.

Nazorg

Eigenaar van de woning maar heb je daarna nog vragen? Neem dan contact met ons op! Ook na de overdracht zijn wij bereikbaar voor vragen en natuurlijk vinden we het altijd leuk om updates te krijgen van hoe fijn het wonen is of het afronden van een verbouwing.

gWoon meer!

Wij hebben een groot netwerk aan woonspecialisten; moet er een bouwkundige keuring gedaan worden? Zoek je een taxateur? Wil je de woning laten inrichten of zelfs een hele verbouwing? Laat het ons weten en wij brengen je in contact met betrouwbare (lokale) bedrijven die je hierbij kunnen helpen.

Haal & brengservice

Bent u afhankelijk van het openbaar vervoer en komt u een woning in de Haarlemmermeer of in Haarlem bezichtigen? Laat het ons weten. We halen u graag op van het station en zetten u er na afloop van de bezichtiging weer af. Wilt u hiervan gebruik maken, neem dan contact met ons op.

Lokale kennis

Door onze jarenlange ervaring (werk en privé) en plezier in ons werk heeft de Haarlemmermeer en Haarlem (bijna) geen geheimen meer voor ons. We kennen de buurten; wat is waar te vinden en voor welke prijs? Waar moet je aan denken in een bepaalde straat? Dit is één van onze grote krachten en we delen deze kennis graag met je.

NVM

Wij zijn een trots NVM lid, de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dit houdt onder andere in dat wij ons aan de erecode van de NVM, te weten: betrouwbaarheid, deskundigheid, onafhankelijkheid en kwaliteit. Joost en Samantha zijn beide beëdigd makelaar en taxateur en mogen dus begeleiden bij aankopen, verkopen en taxaties uitvoeren. We moeten hiervoor jaarlijks bijscholing volgen.

Direct in contact komen? Dit kan 7 dagen per week via onderstaande mogelijkheden: